L'Ateneu us desitja un bon Nadal

Gràcies per haver-nos acompanyat durant tot aquest intens 2019. Us volem agrair haver format part de l'Ateneu amb aquesta felicitació de Nadal!

A més, volíem aprofitar l'ocasió per compartir amb tots i totes que acabem l’any amb molt bones sensacions a l’Ateneu. El 2019 no hem deixat de créixer, tant en cursos oferts –més de 200 al trimestre–, com en alumnat –amb més de 4.300 alumnes, el que suposa un augment del 15% respecte al 2018–, i en numero socis, superant els 550!

Hem ampliat la programació cultural fins a 90 activitats. A més, els cicles que hem encetat aquest any, com ara l’Òpera entre Copes, han estat tot un èxit que esperem mantenir al 2020.

La resta de projectes que conformen l’Ateneu no fan sinó sumar a aquest creixement. L’Espai de Lleure ha ampliat i mantingut estables les hores d’atenció als més de 30 usuaris amb trastorns mentals, amb 11 activitats setmanals. El grup de Joves Jubilats ha arribat als 292 beneficiaris, que han participat en una cinquantena d’activitats. I l’EcoAteneu ha continuat amb els horts urbans, els dos Mercats de Pagès al mes i sis edicions anuals del Mercat de 2aMà!

L’oficina de voluntariat, els Tallers d’estudi assistit o el projecte Català per a Tothom segueixen donant sentit a la nostra feina, i el Concurs de Pessebres s’ha mantingut amb una gran participació. Gràcies per fer-ho possible!

 

Per finalitzar us recordem que el 13 de gener comença el nou trimestre a l’Ateneu. Fes un cop d’ull al programa amb els cursos i tallers que oferim pels propers mesos, i si trobes el que t’agrada, pots fer la inscripció online a www.ateneu.cat/inscripcions.

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

Notícies relacionades