Famílies, joguines, salut mental, sarau i més a l’Ateneu

Una setmana més us deixem les activitats previstes a l’Ateneu pels propers 15 dies! El dijous 12 a les 20 h rebrem en el cicle La cambra de l’Ateneu a Lofoten Cello Duo, on el violoncel·lista noruec Håvard Enstad i el català Carles Muñoz pretenen mostrar la rica i diversa tradició de la música europea. Entrada gratuïta!

Ara que s’acosta l’època de Nadal, parlem amb Mònica Roca del consum i l’ús adequat de joguines i jocs en una xerrada gratuïta aquest divendres 13 a les 18 h a l’Ateneu.

A més, torna el Mercat de Pagès que organitza l’Ecoateneu a la plaça de Sant Pere. El dissabte 14, de 9 a 14 h, no només pots comprar productes ecològics de proximitat, també pots aprendre a cuinar-los en el Taller gratuït de Cuina de Temporada que imparteix l’Anna de Pablo d’11.30 a 13.30 h!

I mentrestant al pati de l’Ateneu tenim Sarau! Ballada oberta a tothom de 13 a 14 h perquè puguis portar el teu instrument o simplement venir a ballar.

Per si fos poc, el proper dimarts 17 de desembre a les 11 h, acollirem la presentació de Walking Futbol Union, una versió més lenta d’aquest bell esport. I a es 19 h, inaugurem el cicle “Testimonis sense tabús” amb la presentació del llibre Dormo molt, de María Manonelles, una jove il·lustradora que va plasmar la seva estada a un hospital psiquiàtric.

El dissabte 21 fem l’última edició del Mercat de Pagès i els més petits seran protagonistes a l’Ateneu amb el Contacontes de Nadal, a càrrec de la Cia Patawa, recomanat per a majors de 3 anys. És necessari comprar entrada anticipada per l’espectacle, a un preu de 3€ per persona.

A més com cada Nadal, l’Ateneu organitza unes rutes musicals pels pessebres en finestra del centre. Les dates d’aquest 2019 són el dissabte 21, amb ’acompanyament musical de l‘Escola Fusió, i el dilluns 23 i divendres 28 amb l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.​ Es tracta d’una activitat gratuïta que forma part del Concurs de Pessebres que va recuperar l’Ateneu fa set anys, i les rutes surten a les sis de la tarda des de la plaça Barcelona.

No ens anem sense recordar-vos que ja us podeu inscriure en els cursos pel trimestre vinent a www.ateneu.cat/inscripcions!

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

Notícies relacionades