Exposicions, llibres i poemes a l’Ateneu

El tercer trimestre ha començat amb força a l’Ateneu i tenim previst uns mesos d'intensa activitat formativa i cultural. Pel que fa a les exposicions, podeu visitar a l’Espai de Trobada fins al 2 de maig Les quatre estacions, amb quadres de Lali Bas Dalí, l’única descendent que hi ha actualment de la família Dalí. També serà l’última setmana per visitar a la sala d’actes l’exposició Desdoblaments amb fotografies de quatre alumnes de El Observatorio, inclosa en la programació del Lumínic.

El dia 23 els artistes residents a la Puntual de Mercantic presenten l’exposició col·lectiva “Exploració en temps de tancaments”, disponible fins a l’11 de maig, que sorgeix com una reflexió artística i plural durant el tancament de Rocío Maldonado, Inés Rojo, Víctor Tarragó, David Barbero, Carles Azcón, Felip Gaig, Laura Alonso i Alberto Laporta.

Per altra banda, encara podeu participar fins al dia 23 al II Concurs de Vídeo Poemes de Sant Jordi! Volem que exploris la teva creativitat recitant un poema en català, i podràs guanyar un curs trimestral a l’Ateneu.

I si parlem de llibres i parlem de literatura us anunciem les dues presentacions que acollirem aquest mes a l’Ateneu: Dijous 22 a les 19 h, M. José Muñoz ens parlarà de Dorayaki Revolution, un llibre per aprendre a fer els dorayakis perfectes amb diferents tipus de masses i moltíssims farcits diferents! La presentació es podrà seguir també en directe des del nostre canal de Youtube, i el mateix passarà amb la presentació de Notas de Sant Cugat del Vallès. Prosa y Quarantine de l’historiador cubà Arsenio Rodríguez, que tindrà lloc el dimarts 27 d’abril . Un guia emocional de Sant Cugat reflex del seu contacte amb la ciutat centrat en el Monestir i que explica altres històries de la ciutat que mostren el seu creixement a partir del monument.

I no t’oblidis dels cursos, tallers i monogràfics que encara no han començat i que podràs gaudir tant en línia com en format presencial. Consulta’ls tots a www.ateneu.cat

Notícies relacionades