Entrega de premis, furgoteca i tast de vins a l’Ateneu

El passat 2 de juliol a la sala d'actes de l'Ateneu Santcugatenc vam fer entrega dels premis del I Concurs de vídeo poemes organitzat durant el confinament amb motiu de Sant Jordi. Es tracta d’una iniciativa que va engegar l’entitat al mes d’abril per generar una activitat al voltant de la poesia on poguessin participar des de casa totes les persones interessades i celebrar així aquesta data tan assenyalada en el món cultural, malgrat les limitacions de moviment existents en aquell moment.

A finals d’abril vam rebre un total de 19 vídeo poemes, d'entre els quals un jurat integrat per Miquel Santaeulàlia (representant de l'Associació Gabriel Ferrater), Pepa Jiménez (del col·lectiu Versdonadona2), Rosa Dopazo (professora de l'Ateneu) i Àlvar Roda (president de l'entitat) va triar tres finalistes i un accèssit.

Ara que per fi hem reprès l’activitat presencial, ens vam trobar per fer entrega d'un diploma i un llot de llibres a dos dels finalistes, Elisabeth Saltor i Jesús Soler, així com al guanyador d'un accèssit, l’alumne del curs de català Richar Lamah.

El públic va decidir amb els seus vots que el vídeo poema d'Anna Molina resultés guanyador també d’un curs gratuït trimestral a l’Ateneu, però malauradament no vam poder comptar amb la seva presència en l'acte d'entrega, que va estar presidit pel director de l'Ateneu, Toni Ramon.

Esperem que aquesta iniciativa tingui continuïtat i seguir comptant amb l’entusiasme dels finalistes d’aquesta primera edició. 

Entre altres activitats que encara ens queden per gaudir aquest mes de juliol, destaquem els espectacles infantils que acollirem al Pati de l’Ateneu els dimarts 14 i 21, l’última sessió del cicle de cinema documental El Món a la Fresca el dimecres 15 i el Tast de Vins a la fresca que oferiran els nous gestors de la furgoteca de l’Ateneu el 17 de juliol a les 19 h. Una proposta diferent per tastar 5 vins ecològics, biodinàmics i naturals la què et pots inscriure per 10€ (8€ per persones sòcies) des de la nostra web.

A més, us recordem que ja està en marxa el servei de bar i cafeteria amb la nostra furgoteca, que obre de dilluns a divendres de 10 a 22 hores amb cafès, brioixeria, entrepans, torrades, cervesa artesana i molt més!

 

Notícies relacionades