Comencem octubre a l’Ateneu

Ja estem endinsats al nou curs i tornem a tenir l’Ateneu bullint matí i tarda de gent que arriba i marxa de cursos, tallers i reunions... Ens agrada observar que gairebé tothom surt de la nostra casa millor que quan arriba, ja sigui més relaxat pels estiraments del ioga, Pilates o taitxí; més animat després d’una bona classe de dansa; més concentrat després d’haver après un idioma o amb la tripa plena en finalitzar un curs de cuina...

Però no només gaudeix el nostre alumnat... També oferim una programació cultural oberta i normalment gratuïta perquè tu també puguis marxar amb la sensació d’haver après i gaudit de l’art en els seus diferents formats.

Podrem acostar-nos a l’òpera novament aquest divendres 4 d’octubre gràcies a la nova sessió del cicle de conferències Òpera entre copes, que de la mà del tenor Marc Sala, president de l’associació Apròpera, ens farà gaudir encara més de Turandot, de Giacomo Puccini. Ho farem amb una copa de vi de diferents vins del celler Albet i Noya, perquè més de conèixer l’òpera coneguem el vi de la terra. Tot i que aquest cicle està programat per gaudir d’una sessió cada primer dimarts de mes, hem hagut d’afegir una nova data per la primera entrega ja que les entrades es van esgotar els primers dies. L’entrada a cada sessió té un cost de 5€, 4€ per a sòcies i socis de l’Ateneu i d’Apròpera.

El proper dissabte 5 d’octubre, a més del Mercat de Pagès (cada segon i últim dissabte de mes al carrer major i pl. de Sant Pere) i del Mercat de Segona mà a que organitza l’Ecoateneu a Sant Francésc, d’11 a 13 h a l’Ateneu podràs gaudir de l’última sessió gratuïta del trimestre amb la classe de Balls Folk. La temàtica del taller serà el ball folk a plaça, i t’has d’incriure a través de la web o de forma presencial per reservar la plaça. A més, prepara’t perquè quan acabi tenim Sarau! Ballades obertes a tothom a partir de les 13 h al pati de l’Ateneu, que es tornaran a realitzar el 9 de novembre i el 14 de desembre.

A més aquest octubre estrenem un trimestre de cinema en femení que gaudirem cada 2n dimarts de mes, a les 19:30 h, als Cinemes de Sant Cugat. La cooperativa audiovisual Drac Màgic, amb la intenció de promoure el cinema dirigit per dones d’arreu del món, va engegar fa 27 anys la Mostra de Cinema de Dones a Barcelona. Aquesta tardor es mou a Sant Cugat gràcies a l’Ateneu, amb el suport del Servei d’informació i atenció a la dona. Les projeccions s’inclouen dins del Cicle Feminismes(s), del programa “Enraonar” de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Dimarts 8 d’octubre María Zafra, programadora de la Mostra, presentarà el cicle i es projectarà la pel·lícula París era una dona. Tots els films es projecten als Cinemes de Sant Cugat, amb entrada gratuïta.

 

El dimarts 15 a les 19 h tenim una nova edició de les “Sessions d’escolta” del Cercle d’Arts. Erwin Seerutton, director del Cor de Gòspel Sant Cugat, ens endinsarà en el món del Gòspel mentre tastem una beguda maridada per a l’ocasió. Vens?

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

Notícies relacionades