Art, òpera, música i Mercat amb l’Ateneu

A l'Ateneu estem pendents de les noves mesures per saber si podem recuperar les activitats i cursos presencials, però us convidem a visitar l'exposició "Colors de les Illes Canàries", de Glòria Corrons, que penjarà de les parets de l'Espai de Trobada fins al 8 de març, i on l'autora reflecteix la seva particular visió dels carrers, boscos i platges de La Palma.

La setmana vinent al cicle Òpera entre copes parlarem de Tosca, de Puccini, amb el tenor Marc Sala, d'AprÒpera. Tot i que no sabem si podrem celebrar la trobada presencial el dimarts 9, la sessió en línia tindrà lloc el dijous 11 a les 20 h. Les entrades estan disponibles a www.ateneu.cat/inscripcions per un cost de 6€ (5€ per socis i sòcies de l'Ateneu).

Aquest mateix dijous 11 el duet daBumbus serà el convidat a La Cambra de l'Ateneu. Marta Roma i Antony da Cruz, amb el violoncel i el baix elèctric respectivament, aporten una sonoritat diferent, nova i original i ens faran viatjar per tot el món a través de la seva música. L'entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia, amb aforament molt limitat. El concert es podrà seguir també en directe al nostre canal de Youtube.

I el divendres 12 inaugurem una exposició que ens fa especial il·lusió, fruit de la col·laboració amb el Fons d'art de la Fundació Sant Cugat. Pintura ràpida dels anys 70, que estarà disponible a la sala d'actes fins al 15 de març, rescata i tracta de posar en valor obres pictòriques realitzades en diferents convocatòries del Concurs de Pintura Ràpida organitzat per Amics de Sant Cugat, durant la dècada de 1970. Es tracta de fer memòria, de donar a conèixer les visions urbanes i els paisatges captats pels pintors pel seu valor documental i d'oferir un repàs artístic i històric de la dinàmica cultural de la ciutat.

El dissabte 13 el Mercat de Pagès que organitza l'Ecoateneu inaugura nova ubicació. A partir d'ara el segon i últim dissabte de mes de 9 a 14 h podreu trobar els productors de sempre a la rambla del Celler, i no a la plaça de Sant Pere, on s'ha celebrat fins ara, perquè pugueu seguir fent una compra sostenible, amb productes de temporada i proximitat sense sortir de Sant Cugat!

Notícies relacionades