17 vídeo poemes participen al Concurs organitzat per l’Ateneu

Un total de 17 vídeo poemes han participat aquesta edició al II Concurs de vídeo poemes que amb motiu de Sant Jordi ha organitzat l’Ateneu Santcugatenc, igualant als participants de la primera edició. Ara, un jurat conformat també per representants de l’Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural triarà els tres finalistes, que s’anunciaran el dilluns 3 de maig i d’entre els quals el públic votarà el vídeo poema guanyador del certamen.

La varietat, originalitat i qualitat de les propostes rebudes ha sorprès l’organització del certamen, que va néixer l’any passat durant el confinament i aquest 2021 ha igualat les participacions de la primera edició. D’entre els vídeo poemes presentats, trobem interpretacions d’autors coneguts com ara Gabriel Ferrater, Maria Mercè Marçal o Salvador Espriu, però també molts poemes originals, recitats pels mateixos autors i autores. En forma de cançó, fets amb “mascaretes” o amb imatges molt ben triades, us animem a conèixer els vídeo poemes que participen i votar els que més us agradin des del canal de Youtube de l’Ateneu Santcugatenc o la pàgina web de l’Ateneu.

 A partir del dilluns 3 de maig es coneixeran els tres vídeo poemes finalistes, triats pel jurat, que rebran un llot de llibres i un diploma. El dilluns 11 de maig el vídeo poema amb més vots d’entre aquest tres serà el guanyador, que gaudirà d’un curs gratuït a escollir d’entre els que ofereix l’Ateneu.

Notícies relacionades