Publicitat

L’hoquei envaeix la ciutat el pròxim cap de setmana

Estem a mitjans de setembre i això per a la ciutat de Sant Cugat és sinònim de passió per un dels esports català per excel·lència: l’hoquei. La raó de tot plegat és que ja fa més de vint anys que el club sancugatenc organitza el Torneig Ciutat de Sant Cugat i gairebé 10 que impulsa la Copa Monestir amb l’objectiu de potenciar l’esport, però sobretot la base del Patí Hoquei Club Sant Cugat.

D’aquesta manera aquesta vint-i-quatrena de l'edició del Torneig de Sant Cugat es disputarà entre el dia 10 i el 13 de setembre i enfrontarà totes les categories inferiors dels roig-i-negres amb altres equips catalans. Tots els partits es disputaran al pavelló 2 de la Rambla del Celler amb horaris ven diferents segons el dia de competició.  Les categories aniran des del prebenjamí iniciació fins a la categoria de Junior, incloent també el minifem i la categoria femení de 1a Catalana.  

IX Copa Monestir

A més del ja esmentat Torneig Ciutat de Sant Cugat que posa en forma i potencia la base del club de la ciutat, el PHC Sant Cugat també organitza de manera paral·lela la Copa Monestir. Aquesta jornada, que any rere any es va consolidant, va néixer amb l’objectiu de potenciar l’esport i el club per tal de fer-lo créixer. D’aquesta manera el torneig és una bona cita per impulsar l’hoquei català, un dels esports amb més qualitat a nivell professional, i també per donar a conèixer el club santcugantenc a la ciutat. A més serveix també per presentar les dues plantilles sèniors, la femenina i la masculina, als espectadors.

És sabut per tots que l’hoquei català està a un nivell mundial excel·lent i per molts la OK Lliga nacional està considerada la millor lliga del món. És per això, que l’equip del Vallés ja fa 9 edicions que es promociona i es posa a prova amb els millors equips. Al llarg d’aquestes edicions han passat equips de 1a línia. A nivell nacional el Barça, el Reus Deportiu, l’Igualada o el Blanes i a nivell internacional la Selecció Francesa, el Campió de la Bundeslliga i les seleccions catalanes femenines i masculines.

Seguint aquesta línia de bons contrincants, aquesta nova edició que és disputarà el proper 11 de setembre, enfrontarà a la selecció SUB-20 de Xile masculí i el CHP Bigues i Riells femení als corresponents equips del PHC Sant Cugat. Així doncs, a partir de dos quarts d’onze al pavelló 2 de Rambla del Celler, CHP Bigues i Riells i el PCH Sant Cugat s’enfrontaran per aconseguir aquesta novena edició de la Copa Monestir. A les dotze del migdia es farà la presentació de la temporada i de les plantilles. A partir de dos quart d’una del migdia la Selecció SUB-20 de Xile i el PHC Sant Cugat es disputaran el trofeu masculí.

Notícies relacionades