Tornem després de mig mes d’aturada

Des del passat 2 d’abril i fins avui el web d’elCugatenc ha restat sense actualitzar i, tot i que ho vam fer saber a través de les xarxes socials i amb un correu electrònic als subscriptors, cal que donem explicacions a tots aquells lectors que, per altres vies, entràveu per informar-vos trobant un diari aparentment no operatiu.

A principi de mes vam haver d’abordar una actualització de la plataforma web en un procés que, per qüestions tècniques, s’ha allargat més dies del desitjat. Durant aquestes setmanes, de la mà de la comissió ciutadana de suport, hem treballat per tornar a la normalitat el més aviat possible garantint en tot moment la seguretat i protecció dels usuaris i subscriptors.

Després de dies i dies de feina invisible, avui podem tornar a gaudir d’un lloc web operatiu, que seguirà amb millores –algunes visibles i altres invisibles però essencials per al funcionament i rendiment– que ja no haurien d’alterar el ritme de publicació. Però tot i centrar esforços en tornar a la normalitat, no ens hem quedat de braços creuats.

D’una banda, hem seguit treballant en nous articles, entrevistes i reportatges que publicarem durant els propers dies. Com tenim tant articles propis com de col·laboradors pendents, els farem públics de forma gradual i, com és obvi, seguirem treballant en nous continguts. D’altra, hem preparat nous projectes, dels quals explicarem novetats aquesta mateixa setmana, que ens fan encetar una etapa il·lusionant.

Demanem disculpes a qui li hagi causat alguna molèstia aquest temps d’inactivitat d’elcugatenc.cat i esperem seguir construint i creixent, pedra a pedra, de la mà dels nostres subscriptors, anunciants i, sobretot, dels membres de l’assemblea ciutadana de suport que omplen de contingut, vida i idees aquest projecte. Només amb tu podem consolidar un mitjà de comunicació que aposta per la transformació social i la visió crítica!

Equip d'elCugatenc

Notícies relacionades