Estrenem nova secció, FOCUS

elCugatenc és un mitjà que fuig de la immediatesa per poder aprofundir en la realitat de Sant Cugat, explicant-la amb múltiples mirades. Des d'aquesta perspectiva, engeguem la nova secció FOCUS que durant diversos dies oferirà diferents punts de vista d'un tema crucial de ciutat, per tal d'enriquir la reflexió compartida. Comencem amb cinc dies dedicats a la mobilitat.

FOCUS és l'oportunitat de mirar de més a prop temes d'actualitat que afecten de ple en el municipi i que formen part del debat social. Alhora és l'ocasió d'anar més enllà per escoltar veus d'altres ciutats veïnes que amplien la reflexió i ofereixen una mirada supralocal. 

Aquesta nova secció té el repte d'explorar diferents formats i en paral·lel a la publicació dels continguts, entrevistes i reportatges, es crearà un acte per ampliar l'abast i participació en el debat. 

Del 26 al 30 d'abril, primera publicació de FOCUS a elCugatenc i divendres 30 a les 18 h pel canal de YouTube, taula rodona!

Com ja sabeu,elCugatenc aposta pel periodisme pausat, aconseguint així visibilitzar temàtiques amb veus múltiples i qüestionar les institucions i organitzacions. L'objectiu del mitjà de comunicació és entendre Sant Cugat, qüestionar l’statu quo i posar al centre ser altaveu dels drets de totes les persones, el respecte pel medi ambient i l’activitat de la societat civil organitzada. 

Estigueu alerta, perquè la setmana que ve comença FOCUS!

 

Notícies relacionades