Fes la teva comanda a la restauració local: elCugatenc desenvolupa una eina de suport als bars i restaurants

Imatge: elCugatenc

Tancament, limitació d’horaris, d’aforaments... Des del març, la restauració viu una situació crítica que l’ha obligada a adaptar-se amb serveis com la recollida en botiga o les comandes a domicili. elCugatenc ha creat un espai al web al diari per fer comandes directament als establiments de la ciutat per ajudar-los en aquests temps difícils.

Es tracta d’un formulari en què l’usuari pot tramitar la seva comanda per recollir-la a l’establiment o rebre-la a casa (en funció dels serveis que ofereix cada establiment), de manera que la ciutadania tingui una via àgil i digital per fer suport a la restauració local. Els bars i restaurants tenen així una nova forma d’arribar als seus clients. elCugatenc desenvolupa aquesta eina amb la voluntat d’aportar el seu gra de sorra a un dels sectors més afectats per la pandèmia.

Per a l’usuari, el formulari permet fer la comanda facilitant el seu nom i via de contacte. El pagament s’efectua quan es recull la comanda a l’establiment o a casa en el cas dels bars i restaurants amb servei a domicili.

Per a l’establiment, l’eina permet rebre les comandes al seu correu electrònic. Per tal que aquesta proposta sigui realment un suport i no una càrrega, els bars i restaurants que vulguin constar-hi només han de pagar una petita quota inicial. La resta de despesa per la prestació del servei va vinculada al nombre de comandes. Així, si l’eina no resulta útil perquè no reben comandes, no tindrà cap cost, tret de la petita quota inicial, que és negociable.

elCugatenc estrena l’espai per fer comandes a la restauració local amb la Taverna de Cal Temerari i treballa per ampliar-ne l’oferta. Si ets un establiment i estàs interessat en constar en aquest formulari, envia’ns un correu electrònic a publicitat@elcugatenc.cat.

Notícies relacionades