Fila Zero estrena amb èxit l'obra "Taules Separades"

Fotografies: Anna Poquet

La companyia de teatre amateur de Sant Cugat, Fila Zero, ha estrenat aquest cap de setmana 11 i 12 de febrer, l’obra Taules Separades, del dramaturg britànic Terence Rattigan, al teatre de Mira sol.

Taules Separades està marcada per la solitud com a tema central i el punt de partida, un petit hotel d’una ciutat anglesa on un grup de personatges de diferents ambients i condicions socials, deixar les seves residencies per anar a viure al petit hotel del sud d’Anglaterra per tal de buscar companyia per tal de fugir de la soledat de les seves vides. Al llarg de l’obra, l’espectador va descobrint la soledat dels diferents personatges i com s’ho fan per tirar endavant les seves vides.

L’obra ha estat dirigida per Teresa Canas que ha valorat molt positivament la primera sessió del dissabte 11 de febrer, en una sala plena de gom a gom i amb les entrades exhaurides. Canas ha assenyalat que “La resposta del públic ha estat molt bona, s’ha treballat molt. És una obra coral, en les obres corals hi ha mes feina en els assajos, però ha estat un plaer treballar amb tots ells”.

 

Amb les obres de la Unió, Fila Zero ha quedat malmès al no tenir un espai per assajar, per aquest motiu, el grup de teatre va decidir realitzar un procés de captació d’actors i actrius amb una obra coral segons ha explicat Canas.

A més, Canas ha afegit que “el fet de ser un grup amateur, poques vegades s’ha vist, el bon ambient que s’ha creat entre els actors i l’equip tècnic”. La segona sessió de Taules Separades es pot veure aquest diumenge 12 de febrer a les 7 de la tarda al Casal de Mira-sol, amb un cost de 5€ per entrada.

Notícies relacionades