El Teatre-Auditori es converteix en ‘The Hole’

Fotografies de Patricia Cirera

The Hole’ és una festa per oblidar els problemes, ser optimistes i gaudir del moment. La mestressa de cerimònies d’ahir va ser La Terremoto de Alcorcón. El Teatre-Auditori es va convertir en un cabaret en el que hi havia trapezistes, espectacles musicals i molta brillantor. Tot barrejat amb el to picaresc i humorístic que caracteritza el cabaret.

‘The Hole’ se centra en la història d’amor de la mestressa de cerimònies amb Cristòbal. Una historia que serveix per parlar de l’actualitat política i social, prendre’s la vida amb humor i a relativitzar els problemes.

“Per sortir del forat, s’ha d’estar dins del forat”. Aquest és el lema i el missatge de l’espectacle. És a dir, que per fer fora les preocupacions i els problemes, els hem d’haver tingut. Això vol dir que hem viscut, que la vida és això, entrar en forats, però que també se’n pot sortir.

Tot això, explicat mentrestant els ballarins i ballarines passejaven sense gairebé roba, sense complexes ni embuts. Anant per les taules i interactuant amb la gent mentre sopaven o es prenien una beguda.

Diferents personatges com el quartet vocal, les noies trapezistes, un patinador, una bola vermella, Cristóbal i altres van omplint l’escenari de positivisme i energia. De fons, uns grans llavis vermells.

“És un espectacle que convida a la gent a deixar fora els prejudicis, els problemes que tinguin, a ficar-se dins del forat, a gaudir i que quan surti intenti veure-ho tot d’una altra forma”, explica La Terremoto de Alcorcón. La Terremoto també va voler destacar que feia temps que no hi havia un espectacle d’aquest tipus i que els artistes són de diferents nacionalitats com Cuba, Rússia, Romania, Argentina, entre d’altres. “No només s’ha que recolzar els grans espectacles com ‘La Bella i la Bèstia’ o ‘El Rei Lleó’, sinó també espectacles ideats per ‘caps pensants’ que n’hi ha aquí”, afegeix. Respecte a la reacció de la gent, La Terremoto assegura que té bastanta bona acceptació i que és un espectacle que sorprèn moltíssim i que és difícilde descriure. “No és un espectacle pretenciós, juga amb els sentiments de la gent amb el riure, la bondat i amb una mica de picaresca”, afirma La Terremoto. Qualifica de regal el repte de ser la mestressa de cerimònies.

‘The Hole’ ja porta quatre anys de gira, i segons La Terremoto, el següent pas és París. Els cartells de promoció de l’espectacle han portat cua també a Sant Cugat ja que hi ha hagut algunes queixes, però La Terremoto li treu importància.

Notícies relacionades