Can Ninot obre les portes un any més amb espectacles de titelles i nous cursos

Foto: Luana Valls

Ahir, 19 de setembre, es va inaugurar la nova temporada de titelles a Can Ninot. La primera obra que s'hi va representar va ser Els tres porquets i va comptar amb una gran participació del públic, els més petits de Sant Cugat. Els propers caps de setmana es podran veure interpretades Pinotxo, El Petit Circ – que compta amb la titellaire del Mic, personatge conegut en el canal Super3 – i La Castanyera. A part de gaudir amb les titelles, també hi haurà conta contes, màgia i música.

Pels que vulguin anar més enllà i aprendre l’ofici d’actor també s'hi donaran cursos i se’n podran trobar per a tots els gustos: interpretació, titelles, escriptura, dansa creativa, tallers de teatre en anglès i molts més. La novetat d’aquest any és el curs de llenguatge musical pensat per a tots els que es vulguin iniciar en aquest món.

Can Ninot va obrir les seves portes el 2011 i en Christian Cusidó, director del centre, assegura que per a ell és “tot un èxit” seguir endavant – amb un 86% d’ocupació de sala – tot i la difícil situació que viu la cultura avui en dia.

Notícies relacionades