Miquel Pallarès: “No soc ecologista d’etiqueta. Soc ecologista de principis” El responsable de la parada d’Olivetes del Mercat de Pagès explica què suposa la producció ecològica d’olives.
Teresa Caelles: “A la formatgeria ens ho fem tot nosaltres, som productors i artesans ecològics” L’Aubegueta és una formatgeria que alimenta les cabres amb pasts ecològics i que es troba cada dues setmanes al mercat de pagès.
Pau Gutiérrez: “Fa 12 anys molt poca gent sabia què era un producte ecològic” El pagès del Maresme és un dels paradistes del Mercat de Pagès de l’EcoAteneu. Fa més d’una dècada que s’hi dedica al producte ecològic.
Pere Montés: “Els apicultors som una garantia perquè les abelles tirin endavant” L’apicultor és cada dues setmanes al Mercat de Pagès de l’EcoAteneu amb una parada de mel i altres productes derivats del treball de les abelles.
Montse Martí: “El producte ecològic és primordial perquè no et deixa cap tipus de residu químic al cosˮ Forma part del projecte Rebrot de Pagès, un grup de pagesos que cada dues setmanes són al Mercat de Pagès de l’EcoAteneu.
Marcel Cuesta: “Al mercat de pagès saps que els paradistes tenen el control de la terra, de l’aigua, del transport i del producteˮ L’encarregat de coordinar el projecte de l’EcoAteneu, explica les tres potes de la iniciativa, amb especial atenció al mercat de pagès.