Avui fa 1 mes, gràcies!

Avui fa 1 mes. Qui ho havia de dir, oi?. Avui fa 1 mes que començàvem amb una portada on publicàvem la repercussió que tindria l'aprovació del Tractat de Lliure Comerç Transatlàntic (TTIP) a Sant Cugat, amb la presència del líder de Podem a Sant Cugat, Albano Dante, la primera informació de la Festa Major, la nova junta de la coordinadora d'AMPA's, la pre-inauguració  de Cal Temerari, els autobusos híbrids i la UESC.

Una bona carta de presentació que després s'ha anat desenvolupant afegint segons plats, tercers, etc, que sempre hem intentat condimentar amb bons ingredients, espècies, donant-li bon sabor sense afartar el personal i intentant que torneu a repetir. En aquest mes els nostres col·laboradors de Jan Petit - un espai fantàstic d'informació familiar i infantil que us convido a seguir - i El Enterao - que fa saltar totes les vores - han donat al nostre mitjà un plus que difícilment haguéssim aconseguit si ho haguéssim deixat a la gràcia de la sort.

També tenim un seguit d'articulistes que us han ofert reflexions i arguments de diferents tarannàs. El Francesc Carol, la Dolors Renau, el Julià Mestieri, el Sergi Casbas, als que s'han afegit altres de forma puntual i molt qualitativa i que seguiran després de vacances. Tothom, com nosaltres de moment, ho fa perquè creu que aquest projecte val la pena, perquè creu que una altra informació és necessària en aquesta ciutat.

Estem començant a obrir una petita, molt petita, ínfima, escletxa informativa. Ens ho reconeix gent en alguns actes als que assistim. Mantes vegades només nosaltres, altres vegades, la majoria, com la resta de mitjans. Us ho hem dit des del primer moment: no escriurem de tot perquè no és el nostre objectiu. Menjar poc per pair bé. Fer xarxa ciutadana. Empoderar la gent. Aquest és el nostre objectiu, el d'elCugatenc i el de la gent que està darrera que ens estem deixant la pell des de fa molt de temps i públicament des de fa avui 1 més. Sí, un mes. Qui ho diria, oi?.

Notícies relacionades