"Que no ens toquin els Alous"

Una via a l'altura de l'Estany dels Alous i un magnífic silenci fins el Ple de gener. Després de veure l'informe per a fer la connexió ferroviària entre l'estació i el Centre d'Operacions dels Ferrocarrils de la Generalitat a Rubí, l'equip de govern ha reaccionat. Quan elCugatenc va explicar el projecte, l'Ajuntament ja havia preparat al·legacions tot i que encara no s'havien fet públiques.

De l'informe al contrainforme. Els consistoris santcugatenc i rubinenc recuperen sengles mocions que van aprovar el 2012 per a defensar l'espai en unes al·legacions que reivindiquen, en primer lloc, l'alternativa 0, aturar l'actuació a la pràctica. Si la cosa no fóra possible, doncs optar pel recorregut més allunyat de l'Estany.

Oda a la coherència i al respecte als compromisos presos amb un únic "però" visualitzat per l'oposició i que explica que quan en aquest diari vam publicar el reportatge sobre el ramal solament s'hagueren fet públiques les al·legacions d'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) de Rubí. Pel que va dir el regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, l'Ajuntament no va informar els grups municipals de l'informe i no van poder presentar al·legacions.

Davant d'això solament queda recuperar la frase que va dir Pere Soler, portaveu socialista, després de demanar que es desestimaren les dues alternatives plantejades en l'informe en el Ple de gener: "que no ens toquin els Alous"!

Notícies relacionades