Publicitat

Aquest anuari està editat gràcies a...

Ningú. Aquest anuari no es deu a ningú. No té cap pàgina on agrair res a cap empresa –ni una ni mitja ni cap, ja no canta el capellà–. Bé, és cert que l'Anuari 2015-2016 elCugatenc, primera publicació impresa de fem, naix gràcies a les persones que després del Verkami van apostar per la subscripció anual de suport i a la voluntat de l'equip d'aquest diari d'impulsar-lo malgrat les evidents dificultats que implica per a un projecte encara en vies de consolidació.

Estic orgullós que en el nostre primer paper no hagem posat ni un logotip de cap institució ni empresa en una pàgina d'agraïments. D'aquelles d'“açò existeix gràcies a...” Existir “gràcies a...” és tindre tanta dependència que potser podries posar “em dec a”. Això no vol dir que no acceptem anuncis, ni molt menys. L'edició d'enguany ja està a la impremta però de cara a futures edicions –que existiran només si els nostres lectors volen–, animem a petits comerços a ser una xicoteta part del finançament sense dependre d'ells i sense tindre un “açò existeix gràcies a...”

Em complau explicar que l'anuari que vam anunciar fa uns dies amb una notícia i que jo mateix m'he encarregat de coordinar –ja sabeu a qui criticar–, el tindrem probablement el 18 de juliol, potser un poc abans. Per això, conscients que Sant Cugat es buida a l'estiu, sobretot a l'agost, farem la presentació el més aviat possible, al dia següent. Així que ja pots anotar a l'agenda –amb colors cridaners perquè no se t'oblide– el dimarts 19 de juliol a les 19h. a Cal Temerari.

En l'acte, els subscriptors anuals de suport podreu recollir el vostre exemplar i la resta de gent podrà comprar-ne –o subscriure's i agafar el que li correspon amb la subscripció–. També pots subscriure't ja i vindre a per ell el dia 19. Siga com siga, allà tindrem els anuaris i una explicació de per què ho hem impulsat, què podeu trobar i el debat que vulgueu obrir. Ens fa molta il·lusió poder aportar un nou espai de reflexió local i t'esperem el dia 19 per a presentar-te'l.

Notícies relacionades