Publicitat

Jordi Pascual

El foc com a conseqüència

L’empresonament de Hasél ha iniciat una nova onada de protestes a nivell estatal, recordant les mobilitzacions de pocs dies abans a Linares, les de la sentència del judici del procés, les dels barris obrers de Madrid en contra de les mesures de restricció i les del 2017 i 2018 a Múrcia.

La renúncia d’un bon Síndic

Ramon Palacio deixarà de ser el Síndic de Greuges de la ciutat. No se sap encara quan exactament perquè tot dependrà de quant s’allargue el procés de selecció de la persona que el substituirà al càrrec.

“El ‘tio’ no es pot tocar”

Set mesos i el primer refredat significatiu. El meu nebot, Marc, m’ha vist en persona pocs dies de la seua vida i, cada vegada que parle amb la meua germana per videotrucada, agafa el mòbil intentant tocar-me, jugar i, quan no pot, es porta el mòbil a la boca. Això si no ha penjat, pausat, minimitzat o qualsevol altra opció possible amb una manotada innocent.

L’1,8% de Torre Negra

Que l’Ajuntament esdevinga propietari de la Torre Negra (edifici) és una bona notícia des d’un punt de vista patrimonial –vaja, si el cuida bé i no només fa pedaços perquè no té més pasta, com a Can Monmany–. Que, a més, compre prop de 86 hectàrees és impactant. Que d’aquestes només 3 estiguen a l’àmbit en conflicte urbanístic pot sonar a poc, sobretot per a tantes persones que es pensaven que totes eren a l’àmbit urbanístic. Clar que 86 hectàrees a la zona seria esdevindre propietaris de la meitat del sector i això, per 2,8 milions d’euros, és impossible.

Periodisme de servei públic no és al servei del govern

Ahir em vaig despertar abans d’hora i em vaig perdre l’editorial de Sandra Rosel al Matí de Catalunya Ràdio. Poc després el vaig poder escoltar per Twitter i, amb ell, un seguit de comentaris a favor i en contra de la seua asseveració en contra de les crítiques d’Oriol Mitjà a la consellera Alba Vergés. 

Va morir sola, aïllada

Feia un gest amb la mà dreta, com si filara l’aire. Sola a l’habitació, ningú sabia si això era un moviment quasi mecànic aprés per repetició en tants anys a una filatura o si simplement la demència l’havia fet caure en un pèndul repetitiu.

Pàgines