El nostre segon anuari

Alguns dels nostres subscriptors ja tenen l’Anuari 2016-2017 d’elCugatenc i d’altres el rebran durant els propers dies a casa seva. Després de mesos de molt treball, que han coincidit amb la reorganització interna del diari –que encara no ha conclòs–, estem molt contents de fer arribar el nostre segon anuari als més de 60 subscriptors que tenim avui dia, un nombre que no para de créixer des que vam canviar la modalitat de subscripció –ara la renovació és automàtica.

En la publicació d’enguany hi ha un recull de les principals notícies publicades entre el juny del 2016 i el maig del 2017. Posteriorment es desenvolupen quatre blocs temàtics relacionats amb alguns dels assumptes relacionats amb esdeveniments del darrer any. Es tracta la divisió política de Valldoreix amb especial atenció al conflicte judicial per la gestió del Complex Esportiu, la protecció de Torre Negra, els casos de corrupció que han esquitxat la ciutat durant els darrers mesos i el centenari de l’arribada del ferrocarril a la ciutat.

És una publicació senzilla de 70 pàgines que, com l’any passat, contè els valors ètics que caracteritzen aquest diari. Per això l’únic anunci que s’hi inclou és d’una societat científica (Socidrogalcohol) que ha preparat una campanya en contra de l’estigma que sofreixen les persones drogodependents. Alhora, la impressió respon a criteris ecològics. Amb Pol·len Edicions hem aconseguit estalviar 25 grams de diòxid de carboni, dos grams de residus, un litre d’aigua, un megajoule i 19 grams de matèries primes per exemplar respecte a una impressió estàndard.

Tots els nostres subscriptors reben un anuari com a part de la subscripció. Per això, si vols un exemplar, pots subscriure’t omplint un formulari a aquesta mateixa web. En cas de voler un exemplar solt, pots aconseguir-lo per 5 euros (7 si l’hem d’enviar per correu postal) contactant amb nosaltres a info@elcugatenc.cat.

Equip d'elCugatenc

Notícies relacionades