Deu Nadals amb Mr. Scrooge

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Aquest curs, per fi, comença a tenir cert gust de normalitat: les escoles de música podem fer classes presencials, tornen els concerts, la música, les trobades i torna també l’espectacle Un Nadal amb Mr. Scrooge.

L’espectacle, organitzat pel Cor Infantil Sant Cugat, convida a les escoles i instituts a participar a través del Pla de dinamització Educativa de l’Ajuntament de Sant Cugat. Una iniciativa que en la seva última edició va aplegar més de 400 cantaires que van poder participar d’una experiència musical professional al Teatre-Auditori de Sant Cugat al costat del Cor Infantil Sant Cugat.

A més de la participació dels centres educatius, també organitza un càsting per a nois i noies d’entre 9 i 16 anys que vulguin apuntar-se a cantar amb el CISC a l’escenari i viure l’experiència des d’encara més aprop. Per a participar-hi només cal enviar un correu a corinfantilstcugat@gmail.com.

Després d’un Nadal sense Mr. Scrooge, enguany serà la desena edició de la ja tradicional versió escenificada del Conte de Nadal de Charles Dickens amb música d’Steve Pogson, una tradició que serveix per a iniciar les festes de Nadal reivindicant-ne els valors. Per al Cor Infantil i per a l’Aula de So, aquesta és, a més, una oportunitat de demostrar que la música és per a tothom, una oportunitat per a acostar els nois i noies de Sant Cugat a l’escenari participant i formant part de la producció. Una oportunitat de gaudir d’una activitat diferent a l’escola, de treballar conjuntament amb altres centres i de treure’n un resultat final tan satisfactori com la posada en escena d’un espectacle professional.

L’espectacle d’aquest Nadal serà el dia 18 de desembre a l’Auditori de l’Escola Àgora.

Aula de So

Notícies relacionades