Es reurbanitzaran la plaça Joan Gassó i la plaça de les Oliveres de Valldoreix

Situació en el mapa de les dues places. Foto: Memòria del projecte.

En data del passat 14 de novembre es va emetre un decret de l’EMD de Valldoreix on s’aprova la reurbanització definitiva de les places Joan Gassó i de les Oliveres. El projecte ha estat redactat per l’arquitecte Ramon Tomàs i es realitzarà amb un pressupost de 127.299,08 €. Segons s’exposa en la memòria del projecte les dues places afectades només tenen simplement una pintura viària més pròpia d’una cruïlla de carreteres que d’una plaça.

A més, també s’indica que actualment les parades i marquesines d’autobús i els itineraris de vianants no són gens accessibles per als ciutadans. És per això que es realitza la reurbanització. En el cas de la plaça Joan Gassó s’eliminarà la formà d’X que té actualment per transformar-la en una plaça circular per tal de solucionar els problemes actuals. En el cas de la plaça de les Oliveres es solucionaran els problemes de confluència de les cinc carreteres que acaben en una rotonda.

En tots dos casos es busca donar el màxim d’espai als vianants, tal com es pot veure en els plànols del projecte. Les obres està previst que durin, aproximadament, 60 dies laborables. 

Notícies relacionades